LATEST NEWS FROM THE SHOP
 Foto:Daniella Witte

-

Äntligen kan jag presentera att Inreda Utreda har sin första öppethelg för 2012 den 23-26 februari. Det ska bli så kul att öppna upp dörrarna igen för mina kunder och ni kan tro att det dundrar in ny fina ting nu...........mobilväskorna kom idag och jag älskar dem. Fyra olika färger, i finaste skinn såklart och för endast 300 spänn. We like!

 Nytt för den fysiska butiken är öppettiderna kommer konsekvent vara tors-fre 11-18 & lör-sön 11-16 sista veckoslutet varje månad . Webbutiken kommer väga upp med sina gränslösa öppetider resten av tiden och den kommer också ha sin premiär i slutet av den här månaden men datum är inte spikat än då det är många bilder än som ska på plats innan jag kan trycka på knappen. Jag lovar att uppdatera er när det närmar sig, var så säkra. 

Allt gott! Kram Daniella


Ps. Jag har även startat en egen blogg (kolla högerspalten) för butiken som snart kommer uppdateras med senaste nytt Ds.


9 kommentarer:

paislea sa...

those bags are so gorgeous!

drop by allister bee soon!

Lotta Agaton sa...

Tack för hälsningen..vi saknade dig idag!
Lxx

mini sa...

men i love! jag vill ha alla. min ville säger här över axeln att han också vill ha! galet snygga. mini

CreandoPhoto sa...

Så fina väskor! Ser redan ett par som hade passat mig :) Snacka om att jag längtar efter din webshop...
Kram Kram

Trude sa...

Oi oi oi...akkurat slik en mobil-veske jeg har vært på utkikk etter...Web-shoppen din kan ikke åpnes kjapt nok!!! Vil ha nå:))

Industri house sa...

Jag blev så glad att höra att du skulle starta även en web-butik, så även om jag bor så långt ifrån nu kan handla från nätet istället!Helt perfekt :) Ha en riktigt fin alla hjärtans dag! kram jessica.

Maria - Mary made this sa...

Superfina väskor, jag vill absolut ha en och jag måste besöka din butik!
Maria

IngerJohanna sa...

Äntligen, äntligen en webbutik :)

Ha en fin dag!
Kram Johanna

Designbird sa...

Ser fram emot din web butik!!