FÖRVÄNTNINGAR......


Foto: Daniella Witte

.

Även om jag längtar till semestern så kan jag konstigt nog, med mycket förväntningar, se fram emot jobb - uppstarten till hösten. - I dag ägnade jag hela eftermiddagen i det här sagolikt fina huset. Där inne bor härliga Jannice med sin fina familj, och tillsammans med henne, min kära kollega Sofie och ursköna Ulrika planerade vi väldigt spännande händelser inför hösten. Så klart är allt väldigt hemligt än så länge men jag kan säga att det är något jag ser väldigt mycket fram emot............

.


Foto: Daniella Witte

.

Inte nog med att vi fick fika med det finaste porslinet, som jag för övrigt nog bara måste investera i, omfamnades vi av en otroligt stämningsfull miljö som Jannice verkligen lyckats skapa till total harmoni. Brevid det fina skåpet från Ikea står den snygglampan från House Doctor som Jannice faktiskt köpt i min affär. Eller hur står den som gjuten där?

Allt gott denna tisdagskväll!


/Daniella


7 kommentarer:

Elna sa...

Fina bilder på ett vackert hem. Nu blev jag nyfiken men jag får väl vänta *ler*. Du får kika in på min blogg, jag behöver smakråd.

Kram
Elna

Lotta sa...

Lampan är fantastisk!!! Och FINA bilder... Och spännande :)

Anonym sa...

super vackra bilder och vad en dröm hem! Porcelinet är verkligen vacker, trevlig glasyr. tack för inspirationen och ha en trevlig vecka

Lina sa...

Men hallå vad spännande!!!

Joanna sa...

i really like the colours

toko busana muslim murah layali sa...

Beautiful pics! :-) i like

Anonym sa...

Hej,
Underbar blogg! Ska bli fantastiskt spännande att fortsätta följa den och inspireras av allt det fina:)

Jag har en liten fråga- vad är det för underbart skåp på bilden? Du har skrivit att det är från Ikes (jag antar att det inte säljs där längre), men jag bara måste hitta ett likadant!

Tack på förhand och trevlig sommar!

/Matida