FOR MY SHOP


Foto: Daniella Witte

Dagen innan jag drar till Stockholm och Formex fick jag i gassande sol gjort en höstinstallation ämnad för min shop Inreda Utreda! Egentligen har jag bokat in för plåtning till butiken på det gamla torpet, som jag skrev om här, om ett par veckor men jag var bara tvungen att ge den något nytt i en övergångsperiod. Hoppas den ska inspirera;) Sen vill jag också berätta att vi svetsat en pergola-konstuktion på vår terrass och den ska nu få tillsytt ett flexibelt  kapelltyg som ska fungera som tak för en mer ombonad känsla. I dag får ni bara se delar av det men när tyg och allt är klart ska jag visa mer.Foto: Daniella Witte

Uppe på Formex kommer jag hänga med mina goá vänner som du hittar här, här och här. Alla tre gör alltid väldigt fina inlägg om Formex och kommer säkerligen göra det den här gången också så håll utkik. Själv kommer jag hela tiden uppdatera er via mitt Instagram (Daniella Witte) under alla mina dagar i Stockholm, så häng med mig där bloggvänner. Sen blir det så klart inlägg här på bloggen också.

Nu ska jag packa!

Kram på er!


9 kommentarer:

@my casa sa...

Pergolakonstruktionen är jag väldig spänd på,
ska bli kul att få se!

Formex blir det även för mig torsdag&fredag ska hålla
ögonen öppna om jag ser dig:)

Kram Åsa

Lisanne van de Klift sa...

Love those baskets! Beauty`s!

Love Lisanne

Anonym sa...

Supersnygga objekt! du har ett gott öga för skönhet! Jag ser verkligen fram emot att se din pergola bygga alla super spännande! ha en trevlig kväll

BEACH & EAU sa...

preciosas.....

Bodil sa...

åhh, vilka fantastiska bilder. och vilket bord. to die for. det ska bli spännande att följa din rapportering från formex. ha en fin stockholmsvistelse.

Dr Grane sa...

Pergola, så skönt. Smart med flexibel kapellösning. Va har också funderat hit och dit på olika varianter. Fasta ribbor eller kapell som går att dra in och ut. Fördelen med kapellet är att det även skyddar mot lätt regn.

www.killingyourdarlings.blogg.se sa...

Vilken fin blogg du har, mkt inspiration det gillas. Med sol/Åsa

CreandoPhoto sa...

Som man ser fram emot att få se dina projekt. Det är alltid så inspirerande :)

Hoppas du får det toppen i Sthlm. Gissar att det blir lika bra som vanligt. Kommer tyvärr inte dit den här gången, men till våren får vi tro :)

Kramar

Tant Lisbeth sa...

Måste verkligen besöka butiken!!