......FROM THIS WEEK OF WORK


Foto & Styling: Daniella Witte

-Härligt med fredag kan jag säga nu men jag måste medge att den här veckan har varit ett pendlande mellan blod, svett och tårar.  Att främst vara en god mamma, men också driva butik, blogg och frilansa som stylist och fotograf är tufft och det har jag så väl fått erfara den senaste tiden. Jag har en stark drivkraft till att vara närvarande i allt men när det på alla fronter slår till på 100% samtidigt kan jag bara inte hålla i hop det. Jag har  riktigt känt att hjärnan bränt till, om ni förstår...?+!


Foto & Styling Daniella Witte

I kväll känner jag ett lätt svalnande där uppe och med dessa bilder visar jag er lite visuellt  hur min jobbvecka sett ut. Vårt vardagsrum har här lånats ut till ett jobb jag den här veckan gjorde för Trademax. Ett företag som jag måste säga både imponerar och överraskar i positiv bemärkelse för varje dag som går och det mycket tack vare dem otroligt duktiga medarbetare som  jag har äran att jobba nära. Tack fina ni!

Nu firar vi helg!!!!   Kram Daniella
7 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Allt du gör är på topp! Och det kostar, det förstår jag... Ta hand om dig! Lova!
Kramar

House number 11 sa...

Ja, ta väl hand om dig! Vila och njut!
Kram Jenny

Pella sa...

Jag vet så väl hur det känns. Lova att ta det försiktigt! Vila och njut av din familj och ge dig själv all kredd i världen för att du är så galet driven och duktig!!! Men det är inte värt att bränna ut sig. KRAMAR

Unknown sa...

Daniella, du är så duktig så man tappar andan ibland. Balansen mellan allt man vill är svår ibland eller hur. Men du kan - du är fantastik. Hoppas du får en riktigt lugn och skön helg med familjen!

Stor kram

Fröken C sa...

Jag undrar över din sänggavel och sängkappa.Superfina! Har kollat i din shop men hittar inte produkterna där. Vad kostar de? Du har en fantastisk blogg! Tack för inspirationen!

Anonym sa...

var i från kommer tavlan som hänger på väggen med if you can imagine it......?

Anonym sa...

I am madly in love with this space. It's everything i dream about my home!

Corina

www.cocorrina.com

Win a black & gold statement from my shop on the >> GIVEAWAY