IN MOOD WITH COPPER


Foto: Daniella Witte

Den här veckan som, också är butiksvecka, har inletts väldigt bra. Jag har för första gången som egen företagare fått äran att ha en väldigt trevlig tjej som heter Josefine på praktik här under hela den här veckan. Vårt uppdrag i dag var först att träffa den här, och den här och den här och den här inspirerande tjejen. Ett väldigt givande möte som gav mycket funderingar och tankar inför framtiden..................


Foto: Daniella Witte

.................nu är vi tillbaka i butiken igen och förbereder morgondagens jobb inför lång-öppethelgen som i vanlig ordning är från Torsdag - Söndag på Wigensgård i Lomma. Den här gången kommer det  vara våra egna kopparprodukter .IU design som står i rampljuset. Flera ljusstakar i nya modeller står inför för den sista poleringen innan de ska ställas ut till försäljning. Jätte fina blir dem och för att butiken ska komma i den sköna stämning jag vill ska vi skapa något riktigt effektfullt med de fina kopparbrickorna ni ser ovan. Vad det blir för spännande får ni se i morgon:)

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kram Daniella
6 kommentarer:

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Önskar man bodde närmare dig o din butik!! :)

Kram J

Elin | Draumesidene sa...

Skulle gjerne besøkt butikken din! Vakre, og inspirerende bilder!

E

Tove - Formfront sa...

Koppar är verkligen ett fantastiskt fint material. Suktar konstant efter kopparpendlarna från Tom Dixon ... Ska bli spännande att se i morgon vad du hittat på med kopparbrickorna.

Dr Grane sa...

Blir garanterat läckert, hoppas att vi får se resultatet!

charm design sa...

åååå den kobber lysestaken er så vakker og kul.
Ha en riktig fin torsdag

Åsa sa...

Åh butik vart ligger den? Med solsken/Åsa