DÅ TILL NUDe här bilderna är från när jag precis hade startat bloggen min. Den här världen var så ny då och innan jag hade lyckan träffade den här och den här tjejen hade jag faktiskt inte läst en enda blogg, och inte ens haft tanken på det heller för den delen. Det var dem som inspirerade mig över en middag till att börja, och det gjorde jag vilket faktiskt förändrade mitt liv en hel del...........

Foto: Daniella Witte 2010

Året var 2010 och jag och familjen hade precis flyttat hit till gården. Jag var då väldigt inne på gå i från allt det vita vi hade haft i våra tidigare hus och i stället satsa på en dominant mörk färgskala  som svart brunt och grå. Under de två år som gått har jag hållit på och ändra hit och dit på det och i bland gått tillbaka till det vita av olika anledningar. En av orsakerna är faktiskt att jag blivit färgad och påverkad av allt vitt, vitt, vitt som visas allt som oftast i bloggvärlden men det har också haft att gör med årstiden och mitt sinne. Det är inte alltid så lätt att vara född med den kreativa hjärnhalvan på högvarv;)

Nu känner jag att jag är gediget tillbaka där jag startade. Min genomtänkta inredning med det mörka som bas ska nu få leva fullt ut och så ska det förbli. Punkt!

Nu är det fredag och det vankas middag hos vänner!

Ps. Missa inte att det är sista dagen för att tävla om den här Ds.


3 kommentarer:

Rebecca / Sanctuary sa...

These images are so beautiful
- I'm increasingly drawn to darks these days, too,
although it's probably also to do with the season.
Hope you have a lovely weekend, x

Sofia sa...

Du levererar det mörka på ett väldigt fint sätt! Till och med jag som älskar vitt och ljust skulle kunna tänka mig mörkare kulörer när jag ser dina bilder!

Träning Inredning Inspiration sa...

Jätte snyggt med mörka kulörer och snygga bilder
Första gången jag tittar in här...lägger till mig som följare. Vilken mysig blogg du har

Kram Johanna