NYANSER AV FEBRUARI + BUTIKSNYTT
Foto + Styling: Daniella Witte

I februari månad känner i alla fall jag att man lite får kämpa med att hålla huvudet över vattenytan i väntan på de vårtecken som kan visa sig i Mars. Det är inte så att jag vill klaga över min tillvaro men jag märker att jag verkligen anstränger mig till att fokusera på annat än kyla och blåst. Mys här i soffan hör till vanligheten för mig och familjen när mörkret kryper på, annars är såklart jobb ett stort fokus och förra veckan gjorde jag ett badrumsreportage till Sköna hem som jag ser fram emot att visa er så snart det publiceras. Det här året satsar jag mer på redaktionella jobb vilket gör att jag blivit tvungen till att dra ner öppettiderna i min fysiska butik. I stället för att ha öppet varje månad kommer jag nu hålla öppet till storhelger och i stället satsa på inspirationskvällar. Nästa öppet-helg blir under Påsk då jag hälsar alla varmt välkomna.
Till dess ska nya produkter trilla in. Härom dagen fick Inreda Utreda in flera fina isländska fårskinn i nyanser av grå, superhärliga. Och den fina batikpläden är också en nyhet som jag gillar massor. Båda ligger i webbshoppen nu!

Må gott! /Daniella


7 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Fina bilder, som dina, hjälper till i vintermörkret :)

Anonym sa...

Bordet, vart kommer de ifrån? :) /Josefin

Anonym sa...

Verkligen underbara bilder, som alltid Daniella!
Åh, vad jag blev besviken när jag inte hann beställa den underbara skärbrädan innan den tog slut! Kommer du att få in den igen?
/Sofia Bl

Daniella Witte sa...

Josefin, bordet hittar du här http://inredautreda.se/butik/produkt/bord-ermert-schafer-cirkulaire/

Daniella Witte sa...

Sofia, nya skärbrädor är beställda och bör komma in väldigt snart:)

M Ljungholm sa...

Ser framemot inspirationskvällar, informerar du om dessa på din blogg?

Fanny sa...

Fina bilder, gillar pläden!

Pch chokladpralinerna såg farligt goda ut ;)

http://fannyhenricson.wordpress.com