TO DARE
Foto: Daniella Witte

I skrivandes stund sitter jag och samlar ihop material till min portfoliosida här på webben som sakta men säkert börjar bli klar. När jag tittar igenom det man lyckats skapa på de dryga 1,5 år jag varit i gång med mitt eget företagande kommer det plötsligt i fatt mig någon slags häftig insikt. En insikt om utveckling, bredd och fokus kring min framtid........... det jag vill komma till är att jag vågat ta steget och provat på, för mig, olika främmande områden som jag varit nyfiken på inom mitt yrke utan att ha någon direkt erfarenhet. Ett av projekten var när jag under ett par timmar med min kamera följde den här levnadsglada flickan i sin lek på en fin plats i Stockholmstrakten. Det resulterade en hel serie bilder i både färg och svart/vit som hennes föräldrar blev väldigt nöjda med. 

Våga!

Kram Daniella

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så coolt!
Du är så in i bängens duktig!!!!

Trevlig helg,
u

Ninni - La Dolce Vita sa...

Fantastiskt fina bilder och tack för att du peppar. Jag har också börjat min resa till att våga mycket mer. Skulle gärna besöka din inspirerande butik, får se till sommaren. Ha en fin helg! Ninni

Unknown sa...

Hej!

Jag söker efter driftiga kvinnor som vill vara med på min blogg och undrar om du har lust att synas där i ett litet reportage? Jag vill lyfta fram kvinnor som kan och vågar och du verkar tillhöra den kategorin.
Jag vill inspirera andra kvinnor till att våga ta steget mot det de drömmer om...
Om du har lust att vara med så maila mig på Anna.cecar@gmail.com
I så fall återkommer jag med fem frågor.

Ha en skön helg!
//anna

HOUSE of MANDY sa...

Hej!

Gillar dina bilder skarpt! Du förmedlar sån känsla i dina bilder :) min ambition är att också bli en hejare på det, vi får se hur det går med det.. Hehe.

Trevlig helg.
Kram Amanda

mr sa...

Hi Daniella I "dare"... your blog is so inspiring, your photos are so so beautiful. May I ask you what kind of camera do you use ? The quality is amazing. Kiss from Paris

Daniella Witte sa...

Hi essayessaye!

I´m glad that you like my work. Thank you!
My camera is a Canon Eos 5D Mark II.

Wish you a lovely day!
/Daniella