HALLWAY INSPIRATIONFoto: Daniella Witte

När vi planerade vår hall var målet ett lugnt och varmt välkomnande rum med riktigt bra förvaring. Plats för blickfång var viktigt då vi gärna vill omfamnas av något visuellt härligt när vi kommer hem, från tex en stressig dag på jobbet, precis lika mycket som att vi vill få ett fint farväl när vi åker hemifrån. 
Det här rummet kan man väl se som det svåraste men ack så viktiga rummet att inreda och därför krävs det både tid och kärlek för en extra grundlig och genomtänkt planering, för glöm inte att hallen är den mest välbesökta platsen i våra hem!

Nu skön söndag till er alla!

/Daniella6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Du är ju så himla grymt duktig på att få till det- snyggaste hallen jag sett!!! Just hallen är en svårt nöt, som jag kämpar med- tack för inspirationen.
Kram Johanna

Blogg by Maliin Stoor sa...

Vackert OCH funktionellt - gillas skarpt!

Du är duktig!
Gillart!!

=)

Ha det gott!!

ps Trist att vi har så långt avstånd mellan varandra - hade varit kul att ha lite lättare att ses och ge varandra inspiration och bolla saker =))

kristinhübenbecker sa...

Så snyggt!!

Var kommer byrån ifrån?

Mvh Kristin

Unknown sa...

Åhhh så underbara bilder!! KRAM

Unknown sa...

Åhhh så underbara bilder!! KRAM

Unknown sa...

Hvilken nydelig hall dere har, syntes døren var på grensen til nostalgisk.. mens knaggene til å henge opp klær på så utrolig tøffe ut! Hvor har du handlet disse henn, eller er de selvlagd? :)

Mvh.
Stian N. Moen / Noreen Interiør