I SAMARBETE MED HEMTEX - DUKAR FÖR ALLA HÖGTIDER





Högtiderna avlöser varandra över året och oavsett om det är kalas, bröllop eller julmiddag står dukningen för mig som en favorit i allt som ska förberedas. Det roligaste är att få sätta temat i färg och form och det första som då väljs ut och sätter basen är som vi alla vet duken. Den tillsammans med den viktiga bordsfilten, som man lägger under duken, fixar det den perfekta grunden för att bara fortsätta bygga på.....  Hemtex har ett jätte stort utbud av dukar till alla tillfällen och i flera olika material där vissa även är avtorkningsbara. Mina dukfavoriter hos Hemtex går i den jordnära färgskalan vilket gör det otroligt lätt för mig att sätta till det som passar just det aktuella tillfället.

Foto & Styling: Daniella Witte

Den ljus beige-randiga duken och Olga i oblekt linne från Hemtex ger en lugn och stillsam dukning för de stämningsfulla middagarna. Extra fina att dekorera med härliga blomster som berättar om den pågående årstiden.
Den grafiskt svart och vita Brita gillar jag och är ett säkert kort eftersom den är perfekt i kombination med det lite naturligt grova och rustika som värmer vilket speglar min egen still mycket.

Det här var ett blogginlägg i samarbete med Hemtex!

/Daniella

3 kommentarer:

[room] by sofie sa...

SÅ fint! Vilken härlig inspiration d bjuder på! Kram Sofie

Unknown sa...

super schön ♥♥♥
LG Petra

Lina sa...

Oj så fint! Tokgillar!