1 ROK

-

Det tillhör inte min vardag att jag stylar och fotar hem inför försäljning men det händer i bland och då är det så  kul. I veckan gjorde jag ett jobb i en ungkarlslägenhet som hade en bra bas i möbler men som saknade det där som gör ett hem till ett trivsamt hem.................läget fanns dock inget att klaga på;)
Efter ett antal timmar var prylar, mattor, kuddar och belysning från min fullpackade bil utplacerade och när kameran hade fått göra sitt blev det här en del av resultatet. Ett resultat som jag känner förstärkte den härliga och musikintresserade personlighet som bor där men som också förhoppningsvis ska ge inspiration till många potentiella köpare. Det får framtiden utvisa när den kommer ut till försäljning här nästa vecka.

It does not belong to me everyday that I dress up and shoot home for sale but it happens in the open, and then it's so much fun. This week I did a job in a bachelorapartment that had a good base of furniture but who lacked the things that make a home into a cozy home ................. certainty there is no to complain about;)
After several hours the gadgets, rugs, pillows and lighting from my packed cardeployed and when the camera had been making his was this part of the result.One result that I feel strengthened and the lovely music interested people who live there but also hopefully provide inspiration to many potential buyers. Time will tellwhen it comes up for sale here next week.


-

Vi ses!

Kram Daniella7 kommentarer:

Lene sa...

Så flott det ble, og for en flott blogg du har.

Jeg har deg i bloggrollen på siden min, og er innom titt og ofte.

Ønsker deg en flott weekend!

CreandoPhoto sa...

Kära nån, vad du är bra! Det finns liksom ingen gräns :)
Kramar Kicki

jennifer sa...

grymt snyggt. duktig du är.
kram/jennifer

Anonym sa...

Vad fint det blev och berguven är med:-)

Kram

@my casa sa...

Ser väldigt inbjudande ut - bra jobbat! //Åsa

maria westerlund sa...

Fint som vanligt när du fotar!

Malin sa...

Snyggt! Kommer nog vara många unga spekulanter på den lyan.