FIRS HARVEST


Foto: Daniella Witte


-Men vilken känsla! Första skörden av vår sparris är nu gjord och det känns lika lyxigt varje år. Inte alls svårt att odla själv. Se bara till att det blir i rätt sorts jord. Vi gillar bäst det enkla sättet att tillaga dem och det är att förvälla de hastigt, ringla god olivolja över toppad med flingsalt. Parmesan på är inte dumt det heller. Mums! Och så skärbrädorna från butiken! Man inte säga annat än att de ger en extra gedigen känsla till dessa fantastiska primörer:)

-But what a feelingFirst harvest of our asparagus is now done and it feels just asluxurious every year. Not at all difficult to grow yourself. Just make sure it gets theright kind of soil. We like best the easy way to cook them and that is to parboil the suddendrizzle with good olive oil over topped with sea salt flakesParmesan on isnot bad either. Yum! And cutting boards from the shop! It does not say is that they provide an extra solid feel to these amazing vegetables :)

Foto: Daniella Witte

-

Snart bär det av på gruppcoaching som ingår i ett affärsutvecklingsprogram som jag medverkar i det här året. Det är väldigt givande kan jag säga! Solstrålar på er i dag!

Kram Daniella


5 kommentarer:

FORMELLE DESIGN sa...

Ser gott och snyggt ut!

Kram
Johanna

Victoria Glosemeyer sa...

Dina bilder är underbara!

@my casa sa...

Sparris, så jätte gott och dessutom på dina
superfina skärbrädor - kan ju inte bli bättre :-)

Unknown sa...

Vilken lyx med egen sparris! Jaghar liksom inte gettt mig på det eftersom jag läst om att det är så svårt ...
det är det kanske inte alltså?

Njut av helgen!
Kram, Ulrika

Dagný Björg • Dagfar sa...

I love these chopping boards, just wonderfull