GOOD FOOD MOOD


-Daniella Witte Photography- 

-

Nu känner jag extra mycket för sund och god mat. Kan bero på att jag lagt på mig ett par extra kg under vintern men det hör också till att jag blir extra intresserad av matlagning när vår och sommarsäsongen drar i gång. Känns som allt är roligare denna tid;) Dukningen under sommaren tycker jag ska vara enkel och gärna mixad med olika sorters porslin, stengods och glas. Känslan blir liksom bara rätt då och ju fler som kommer på grillat desto bättre. Helst ska vi då sitta rakt ut i trädgården också för att stämningen ska vara på topp. Vi är inte riktigt där än men längtan till dess finns i massor kan jag lova er.

-


-Daniella Witte Photography-

-

För er som känner som jag kan jag tipsa er om att just nu är det 20% hos Inreda Utreda på allt fint stengods från Broste. Rabatten varar 4/5 - 10/5.  Nu är det dags att hålla fredag. -Det är en väldigt trevlig mode & designmarknad Malmö som vi ska besöka i kväll. Missa inte den om du är i stan!

Kram Daniella


3 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Det är ett väldigt fint porslin! Gillar det skarpt! Precis som jag gillar dina fina bilder.

Ha en fin helg!
Kramar Kicki

@my casa sa...

Porslinet ser superfint ut, precis som dina bilder!

Ha en riktigt skön fredagskväll/åsa

Unknown sa...

Du är ju så grym du! Jätte snygg bild och om jag hade slantarna övers hade jag nog köppt allt på bilden.. ända till den sista tomatbiten :) haha

Kramen