LAPTOP LYX + VIKTIGA ORD


Foto: Daniella Witte

-

I dag "modellar" jag med Laptop-väskan från danska By Burin som är en av alla de trevliga höstnyheter Inreda Utreda börjar få hem. Den överträffar verkligen förväntningarna i kvalitet, och det fina tycker jag är att den även utan dator kan användas som vilken lyxig läderväska som helst utan att lysa "typisk datorväska". Som vanligt tar jag inte hem mer än ett fåtal och finns därför endast i två exemplar. Kan alldeles snart ses i shopen!Foto: Daniella WitteNu börjar det härligt nog närma sig min semester och jag har efter många om och men övervägt att även låta Inreda Utreda ta en välförtjänt ledighet innan höstens fina tid kommer. Sista chansen att beställa i shopen är därför i morgon torsdag den 19:e juli om man vill ha sin leverans nu. Det går så klart jätte bra att beställa efter det också men då blir leveransen efter 10:e augusti. 

Den fysiska butiken håller stängt sista helgen i Juli och öppnar upp dörrarna igen 30/8 - 2/9 !

Varmt välkomna att besöka min shop då!

-


Kram Daniella


4 kommentarer:

MAKE-LIVING sa...

Vackra bilder och laptop väskan väcker ha begär. Får komma tillbaka till din butik efter din semester. Hoppas du får en skön ledighet.

Johanna Stålros sa...

Supersnygg laptop väska, men jag skull behöva mig en lika snygg kameraväska- kanske du kan ta in det till din fina butik;) Kram

Dom Rozalii sa...

Torba jest naprawdę extra!
Pozdrawiam!

agnieszka n. sa...

What's a beauty!!! And all your image is great:)