GRATITUDE


Foto: Daniella Witte

-

I minutens stund sitter jag på en helt annan plats än var mina bilder visar. Från ett magiskt Jylland till ett underbart Frankrike med skönt klimat och ljuvlig stämning har vi förflyttat oss till en klar kontrast i gemytliga  Småland på en camping där vi lever ett minst lika trevligt liv men i helt annan form. Jag älskar detta lika mycket som jag fullkomligt förälskat mig i livet vid medelhavet. Vad jag vill säga med detta är att jag nog kan befinna mig var som helst på jordklotet och ändå på något sätt känna trivsel. Går man ännu djupare beror det antagligen inte bara på platsen utan dem man besöker och upplever den med. Min familj och mina finaste vänner har verkligen bidragit till att vår semester blivit något alldeles speciellt och den positiva energin kommer hålla sig långlivad in i både höststormar och vinterkyla. Det är tacksamhet jag känner!



Foto: Daniella Witte

-

Alla bilder i dag är från vår resa i Frankrike och fler kommer, jag lovar!

Kram Daniella


5 kommentarer:

@my casa sa...

Underbara pics!

Kram Åsa

Formelle Design sa...

Ser riktigt härligt ut och låter som en bra blandning av resmål.

Kram
Johanna

Anonym sa...

Jättefin blogg!!

/ Therese

Elina sa...

Det låter som att du har en fin semester! Gillade verkligen din husvagnsbild på instagram idag! Hoppas på fler frankrikebilder :-) Kram Elina

Hemma på Sjuan sa...

Vilka underbara bilder från Frankrike!
Bor här i mörkaste Småland och har hittat din blogg för första gången (men absolut inte sista). Så mycket fina bilder och vilket vackert hem ni har!!

Kram Suss