ALSO TODAYTroligt är att ni nog aldrig kommer få se så här mycket kopparprodukter på en vecka som ni fått göra den här och ni som inte gillar koppar får hålla ut till i morgon då annan inspiration utlovas:)
Min sysselsättning i dag har varit att en gång för alla plåta våra egna produkter så att de får en enhetlig substans och utstrålning. Gamla masonit-skivor har en sådan fin färg och eftersom de legat ute länge är patinan på dem perfekt. De fick bli bakgrunden bilderna igenom.  Snygg material-kombo, eller hur!Foto: Daniella Witte

Den sista ljusstaken tänkte vi ha som adventsljusstake här hemma. Det blir nog bra tror jag och det fina med den är vi inte behöver stuva undan den i något mörkt skåp när julen är över. Nej, den här ska få stå och glänsa året om. Det är det som är det fina!

Ni hittar ljusstakarna och dekorationen i butiken!

Kram till er alla!


5 kommentarer:

Fröken C sa...

Supersnygg!! Vad kostar den sista ljusstaken?

Daniella Witte sa...

Christine, vad roligt att du gillar ljusstaken. Den kostar 1200 kr och går att måttbeställa om så önskas. Kram D

MOKKASIN sa...

Amen jisses vad du är bra! Jag blir alldeles häpen varje gång jag kikar här, fast det vet du ju vid det här laget. Och bilderna nedan, GAAAH, rent ut sagt. Det är ju helt magiskt fint alltså. Jag vill vara din assistent, så att du får lära mig allt du kan! Vikken dröm :) Kram!!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Underbara bilder på supersnygga produkter! :)

Anonym sa...

Hello Daniella,
I found this and thought of you. I think you'll like it: http://www.designsponge.com/2012/10/diy-project-fallen-branch-floor-lamp.html#more-153044

Best,
Evelyn