NYA VANORFoto: Daniella Witte

Det slog mig att vi går in i nya inomhusvanor nu när hösten och vintern håller låda utanför. Förutom att vi nu mest hänger framför brasan på kvällarna så är det de sköna varma baden som hägrar. Barnen myser och leker gärna i badkaret flera dagar i veckan i jämförelse med vår och sommar då de gärna vill ha den här biten överstökad med en snabb dusch.  Det jag gillar att reflektera över är hur vi ändrar våra vanor efter årstiden och att vi inte bara ska klaga på regn och rusk utan i stället faktiskt njuta av att kunna vara mer nära och tillsammans inomhus nu. 

Önskar er en fin måndag! /Daniella


7 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Ett klokt sätt att se på tillvaron :)

Mysiga badbilder....

Kramar

Dr Grane sa...

Jag skulle bo i det där badkaret om jag var du!

sewa mobil jakarta sa...

Mycket trevlig, tack för att dela.

Annika sa...

Så rätt du har. Ibland kan man känna lite ångest inför hösten när dagarna blir kortare (i alla fall ljuset) Men när man har torr ved inne, sätter på lite musik medan brasan sprakar. Då känns allt bara bra.

Daniella Witte sa...

-Annika, ja musik är ett måste, glömde att skriva det. En väldigt viktig detalj för att få den rätta stämningen:)

Emmaskakel sa...

Åhh med ett sådär fint badrum skulle jag också bada flera gånger i veckan :)
Härliga bilder!

nakirlu sa...

Kan bara hålla med. Vi tillbringar också mycket tid framför brasan och killarna badar i massor. Visst är det härligt att få krypa upp i soffan tillsammans och bara mysa och vara nära varandra, en tid som vi verkligen ska ta vara på.