MY HOME WORK - LOTTA AGATON COURSE 2013Foto & Styling: Daniella Witte

Hemma igen till vardagen efter två fantastiskt inspirerande kursveckor med Lotta Agaton och alla hennes duktiga kursdeltagare. Är så glad att jag tog chansen att vara med!
Kurstillfällena har varit under två helger på Beckmans i Stockholm men däremellan har vi haft hemuppgifter att utföra, från skiss till verklig bild som vi sedan redovisat för resten av gruppen. Att ha god smak i en helt egen och tilltalande stil är inte lätt men så otroligt viktigt för att kunna försörja sig som stylist. 
I den här köksinstallationen har jag försökt att spegla min stil i en enkel naturinspirerad sober/grafisk färgställning med olika hållbara och gedigna material. Ville att den skulle vara lugn och skön att titta på.

Den andra bilden tog jag här med som en bonus för att jag tyckte vår nya familjemedlem Sally gjorde sig så fint i sammanhanget:) Himla mysig med husdjur måste jag säga!

Mitt mål nu är att utveckla min stil i en riktning som gör att den känns ännu mer unik vilket jag ser fram emot att visa i min portfolio som ska bli färdig väldigt snart! 

/Daniella

4 kommentarer:

Unknown sa...

Smukt, Daniella, du er så dygtig!! Lyder bare fantastisk det kursus, og jeg drømmer om at deltage en gang... Glæder mig til at se din portfolio!!

Anonym sa...

Vackert Daniella!
Du har en sån underbar stil och känsla!


Vad roligt att få gå kurs med Lotta!
Ser framemot att se din portfolio.
Kram.

Lina sa...

Heja heja heja du!

Anna G. sa...

Så himla fint! Ser fram emot att se mer av din stil :)
Lite sorgligt att kursen är över nu, men det blir fler tillfällen att ses! Ha det fint, Kram