MED KÄRLEK TILL MITT SKÅNE
Foto & Styling: Daniella Witte

När min kurskompis Anniqa Nelander visade och berättade om att hennes fina grafiska kartor nu också fanns i både Skåne och Malmö fanns det ingen tvekan om att jag ville beställa in dessa till Inreda Utreda. 
Jag vet att många av oss här nere har en speciell kärlek till vår sydligaste plats i Sverige och är väldigt stolta över den. Framför allt nu måste jag säga då jag tittar ut i solen och ser att rapsen fortfarande står halvt i blom på fältet med ett gäng så vackra pioner som sällskap vid tomtgränsen.


Kan passa på att berätta om att vi har sommaröppet Tor 27/6 - Fre 28/6 kl 12-18 om ni vill ta en mysig utflykt hit. 

/Daniella


5 kommentarer:

Stenmur & Gärdsgård sa...

Aha, ja de var fina! Nu kommer alla byta ut sina Paris och New York tavlor till Skåne ;-) ha ha...

Vackra bilder och jag måste bara säga att ditt Hemtex inlägg som fler också fått uppdrag ifrån, så var det verkligen klass på ditt, riktigt snyggt och bra jobbat, tänkte bara säga det :-)

Ha en bra dag,
Kram Malin

Anniqas Huvudsaker sa...

Otroligt fint Daniella, vi är verkligen glada över att finnas i din fina butik. Är ni intresserade av andra motiv hittar ni det som vanligt i vår egen webshop www.localgraphics.se
Kram
Anniqa

Unknown sa...

Hej!
Jag driver en blogg där jag har fokus på kvinnor som kan och vågar. Syftet med det är helt enkelt att inspirera andra kvinnor till att våga ta steget till det de drömmer om.
Skulle du vilja vara med i ett reportage på min blogg? Vore jätteroligt om du vill delta. Kika in på bloggen och läs om de andra driftiga kvinnorna som har medverkat så får du en uppfattning om vad det handlar om.
Ett bra sätt att synas.
Välkommen att höra av dig!
//bara Anna
Annacecar.blogspot.com

CreandoPhoto sa...

Så fina, men kanske lite knepigt om jag (Västergötland) hänger upp den på väggen...? :)

Anonym sa...

Åh, det hade varit så roligt att få komma och hälsa på dig i din butik. Det har jag haft en önskan om att få göra länge. Tror där finns mycket fint som skulle passa mig :)

Nu måste jag in och kolla om Småland även finns..

Ha det härligt!

Mia