LOOKING BACK


Foto: Daniella Witte


Jag sitter just nu med ett av mina nya projekt inför hösten och hittade några bilder från vår inglasade veranda som jag lekte mig fram till i samband med ett jobb. Så här fick det inte se ut särskilt länge då det färdiga resultatet blev annorlunda. Björk fastnade jag för då som fick komma in som små stubbord och i några stammar slingrade sig ljusslingan från Granit som i och för sig inte var så dumt men......... ja i bland kan man titta tillbaka och egentligen undra vad som fick en att göra just så där.



Foto: Daniella Witte


För mig handlar utveckling om att inte vara rädd för att göra mindre bra resultat. Varje gång växer jag!

/Daniella



9 kommentarer:

Jessica sa...

Vackra bilder i jordnära nyanser. Love it!

ynde sa...

Fantastisk innstilling til livet!! Prøver så godt eg kan å leva opp til det, men det kan innimellom vera litt vanskelig. Takk for gode ord og tankar, og for ein flott blogg som gir meg mykje inspirasjon. Fin tirsdagskveld til deg. Klem Kjersti

BEACH & EAU sa...

UUUUUMMMMM!!!!!!

Åse - Interiörguiden sa...

Så fina bilder du delar med dig av, igen : )

MAKE-LIVING sa...

Gillar din inställning och du och din man gör otroligt fina produkter. Finns glädjen där så kommer man långt!

Hoppas få se mera från er :)

Dr Grane sa...

Ibland är inte det som blir vackert på bild alltid det mest praktiska i verkligheten. Det är härligt med frihet att testa sig fram. Det var i det här fallet en välsignelse att det var naturens skatter du tröttnade på och inte en superdyr soffa... Jag har också fått för mig att göra pallar och bord av björk, utomhus, för ett par somrar sedan. Jag trotsade den mer kunniga gubben i byn som skrockade att björk ruttnar, håll dig tall. Hmm, det var ju inte lika snyggt tyckte jag, björk ska det vara. I år var mina tallar rena rama lyxkåken för gigantiska läbbiga myror... Stubbarna skänktes därmed illa kvickt till svärfars vedsamling och klokgubben i byn fick rätt... :)

@my casa sa...

Tycker ALLT ser superhärligt ut...som alltid...hos dig:)

Lisanne van de Klift sa...

Great pics! And live the dots :-)

Dagný Björg • Dagfar sa...

Looks super cozy