A MAGAZINE WITH GOLDEN SHADES
Foto: Daniella Witte

Magasin 36 i Höganäs var ett av våra utflyktsmål när vi hade vår inspirationsdag i torsdags. Här började vi med en god lunchbuffé i restaurangen som ligger i anslutning till den nybyggda saluhallen. Superfin med mycket känsla! Efter den välsmakande maten unnade vi oss ett par fina köp i Butiken som erbjuder både kläder och heminredning. Många fina bilder därifrån bjuder den här tjejen på titt som tätt.
Den allra finaste delen att plåta till er här på bloggen tyckte jag var en trappa upp från Butiken som mer eller mindre kändes som att komma in i en härlig vindsvåning i varma toner där interiören inte bara var ursnygg utan dessutom också väldigt rogivande. Och de fantastiska ljusinsläppen gjorde inte upplevelsen sämre vill jag lova:) 

Nu en fortsatt fin söndag till er mina bloggvänner!

/Daniella8 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken tur att jag ska ner till de krokarna på semester i sommar! Måste bara besöka...
//bara anna
annacecar.blogspot.com

Sarah sa...

Such a warm and authentic home, I really like this place !

Living by Miriam sa...

Hej, jag fullkomligt älskar övervåningen på magasinet. Skulle kunna bosätta mig där direkt ;) Vill bara säga att jag läser din blogg ofta via mobilen och där funkar det tyvärr inte att kommentera. Så tack säger jag nu vid en dator, för en fantastisk blogg :) Kram

Hktl sa...

Hej!

Jag såg ditt fantastiskt fina kök när jag kollade runt på sköna hem. Jag undrar vart du köpt handtagen på lådorna?

Tack på förhand!

/Karin

Daniella Witte sa...

Jätte roligt att du tycker om min blogg Miriam. Vet inte hur man gör inställningarna till mobilversionen, kanske du vet?

Daniella Witte sa...

Hej Karin!

Våra handtag är också köpta på Ikea men de fanns bara ett kort tag i sortimentet dessvärre. Många har frågat kan jag lova dig:) /Daniellaestilo próprio sa...

I was wondering what the painting by Rothko is doing in this picture. Could it be authentic?

Unknown sa...

Syntes det var mange inspirerende bilder her, likte veldig godt den avlange bokhyllen og det rustikke preget over bildene! :)

Mvh
Stian N. Moen / Noreen Interiør