En riktigt God Jul.........
...........önskar jag er och vill samtidigt passa på att berätta hur glad jag är över er som så flitigt läser och tittar på mina inlägg.

Bloggen var från början en hjälp för mig själv att återfå min krativitet igen efter en svår tid av utmattning. Jag kan säga att det funkade fantastiskt bra:)

När jag gör mina inlägg gör jag det bara för min egen skull men tycker såklart att det är en fantastisk bonus att den också kan inspirera mina medmänniskor . 

Ni gör att min blogg hela tiden ger något tillbaka, och det är just det som är grunden till att vilja fortsätta och tycka det man gör är så fantastiskt roligt.  
Tack finaste ni!!


Stor julkram till er alla!!
.

Daniella

4 kommentarer:

Almbacken sa...

Härlig dukning, enkelt men raffinerat!!!!

Jag brukar alltid göra min julaftonsdukning (jag älskar att duka fint) som i kväll men för första gången på 11 år ska vi inte fira jul hemma hos oss. Därför kan jag nu sitta här framför datorn och "glutta" lite innan jag går och lägger mig.

Det glädjer mig att du får en "kick back" på dina inlägg. Jag uppskattar verkligen din otroligt inspirerande blogg.

Önskar dig en riktigt god jul.

Kram Maria

Anonym sa...

Vill bara önska dig en riktigt god fortsättning! Du får gärna fortsätta i evighet att använda bloggen som egenterapi, för det är terapi för mig att läsa och titta på dina bilder. Din blogg ligger på min favoritlista och läses ivrigt varje dag :o)
Kramar Kicki

Anonym sa...

Ja, jag kan bara hålla med tidigare kommentarer här... känner mig verkligen inspirerad av din blogg, den känns genuin och äkta med en varm känsla - handlar inte bara om prylar och hetsen att fixa "det senaste"! God jul och gott nytt!
/Mimmi

Anna-Malin sa...

ord som lika gärna kunde varit skrivna av mig...

hoppas du haft en fin jul.

kram
anna-malin