HEALTHY DECISION+


Det här är en del av min ansökan till Lotta Agaton´s kurs på Beckmans som jag skickade in  för drygt en månad sedan. Eftersom jag inte nämnt något mer om detta undrar ni säkert vad som hände sen. -Så här är det, jag kom till min lycka in på kursen men efter att glädjen sjunkit in började jag bli stressad av verkligheten som jag insåg inte skulle hålla och att ett dygn faktiskt bara består av 24 timmar. Min kalender var redan fullbokad med jobb så i stället för att hoppa på ytterligare ett tåg tog jag beslutet att inte gå kursen. Det känns faktiskt fortfarande lite surt men samtidigt skönt för nu kan jag fokusera till 100% på familj, webbutik, butik och fotojobb som jag värdesätter väldigt mycket och är oehört tacksam för att jag får ha i mitt liv. Lycka till vill jag säga till alla er som går kursen men speciellt till Lotta som jag beundrar så. -Ha det så himla kul allihopa!!

This is a part of my application to Lotta Agaton's course at Beckmans I sent in forjust over a month ago. Since I have not mentioned anything else about this, you may ask what happened next-How is it, I came to my happiness in the coursebut after that the joy sunk in I began to get stressed out by the person that I knewwould not hold and that one days actually only consists of 24 hours. My calendarwas already fully booked with work so instead of jumping on another train, I took the decision not to take the course. It's actually still a bit sour but good becausenow I can focus 100% on family, shop, webshop and photo shoot that I value very much and is so grateful that I can have in my life. Good luck, let me say to all of you who take the course but especially to Lotta that I admire that. -Have so much fun everyone!

+

Foto: Daniella Witte
+

Trevlig helg till er!

/D


15 kommentarer:

seventeendoors sa...

äsch, det går fler tåg..
Helt rätt att ta en sak i taget.
Ha en fin helg!
/Ulrika

Lisbeth Williams sa...

Tycker du gjorde rätt. Du är ju superduktig redan nu. Ingen mening med att gå en kurs och vara så trött och halvhängig att bara hälften "fastnar". Kanske kan du övertala Lotta A att ha distanskurser i framtiden??? Ha en kreativ vår, önskar Lisbeth.

mini sa...

fantastiska bilder duktiga du! och ja, välkommen välkommen så fort du bara har tid så gör vi ett sjuhelsikes vindsvåningsreportage ihop du och jag! happy happy weekend! mini

bohemian girl sa...

Jag förstår dig! Brukar vara samma sak med mig, kastar mig in i för många saker, men du gjorde rätt och valde. Kanske kommer flera möjligheter att gå kursen? Din styling är åtminstone hur cool som helst! Otroligt snyggt med den svarta väggen bakom och hur fint allt kommer fram. Trevlig helg! Hälsningar Bente, Norge

Victoria @ MY HAPPY HOME sa...

Håller med om att det går flera tåg! Och du är så fantastiskt duktig redan nu och har så många järn i elden så det kommer gå strålande ändå!
/Victoria

Johanna Stålros sa...

Det måste varit ett svårt beslut- men skönt att det känns rätt i hjärtat och klokt att prioritera och inse sina begränsningar;) Kram

CreandoPhoto sa...

Så bra! Vilken tur att du är så klok. Du kommer att platsa på den kursen senare om du vill gå den. Eller också struntar du helt i den. Du är ju så duktig och det finns andra sätt att utvecklas. Det låter verkligen som att du har prioriterat helt rätt!

Kramar Kicki

Emelie sa...

Så synd att du inte ska gå kursen, hade verkligen sett fram emot att få träffa dig på riktigt :)
Men det är klokt att vara realistisk och inte hoppa på för mycket! Hoppas vi ses i framtiden i vilket fall!!
Kram Emelie

millandante sa...

Åh, förstår att det känns... men du kom in (va annars??;) och nu kommer du kunna njuta ännu mer av allt annat, som att butiken snart öppnar... såå spännande!!:)

Kram kram

Anonym sa...

Ja, ibland får man bara prioritera och lita på sitt hjärta. Inte alltid så lätt när man vill mycket, men följer man sitt hjärta så brukar det bli rätt i slutändan ändå.

Gjorde också ett val här för en tid sen som jag ältat och vältat en hel del, men man måste bara lite på sig själv och tro att det är rätt.

Grattis till vinsten i fabriken temat. Snyggt jobbat. Vi tar kontakt via mail här framöver.

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad roligt för dig! Jag förstår helt att man kan inte hinna allt, är det någon som förstår så är det jag. Jag vill alltid hinna med mer än vad jag hinner egentligen. Spännande det låter med webshop. Vilka varumärken ska du ha?

Kram Jenny

Malin sa...

Klokt beslut!! Du är fantastiskt duktig.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Saknade dig på kursen!

Gillar vad du gör - du är duktig!
Hoppas vi ses i framtiden - kanske gemensamma/korsande uppdrag/utmaningar!

Må gottt


Maliin

Blogg by Maliin Stoor sa...

Saknade dig på kursen!

Gillar vad du gör - du är duktig!
Hoppas vi ses i framtiden - kanske gemensamma/korsande uppdrag/utmaningar!

Må gottt


Maliin

Stina sa...

Som sagt. Man kan inte springa på allt. Så kul att äntligen få se din butik idag, och att träffa dig!
KRAM/Stina