.IU NEW PRODUCTS
Foto: Daniella Witte

Efter påskens hektiska tid och en väldigt lyckad helg i min butik finns det nu lite utrymme för nya produkter i vår kopparkollektion . IU design. Jag kände ett behov av en ljusstake som lätt kunde placeras i en grupp med andra fina saker eller på ett dukat bord men som inte tog så mycket plats rent ytmässigt. Resultatet blev ett ljusrör i tre olika höjder asymmetriskt placerad på en rund kopparbricka som faktiskt redan under påsken sålde i massor. Vet att den här fina tjejen köpte med sig ett par.
Den andra fina produkten är koppar-knopparna som en och annan kanske redan sett på Instagram och som jag nu äntligen kan presentera. Dessa säljs i set om tre, och då paketerade olika storlekar.

Och de fina koppar- produkterna hittar du här!

/Daniella

5 kommentarer:

P sa...

Hej!
Har du öppet i butiken på lördag nu i helgen? Hittade inte öppettiderna.

Kram Petra

svart vitt och rött sa...

Jättesnyggt!! Jag gillar koppar skarpt! Både ljusstakarna och knopparna är helt klart favoriter redan :-) Ha det gott!

Tine sa...

Så fine de lysestager er! Hvilke størrelser er de to på billedet?

Annelie sa...

Hej
Jag undrar med om butiken har öppet på lördag?
Vi försökte hitta butiken för 5-6 månader sedan men vi körde runder länge i området med gps. Vi hittade inte hur ser byggnaden ut? Ska man in i bostadsområdet?

Hälsningar Annelie

Daniella Witte sa...

Hej Annelie!

Butiken öppnar upp igen i slutet av Maj. Välkommen då!Öppettider kommer på inredautredas hemsida.

Alla gps funkar inte hit har vi märkt. Istället för att köra in i Lomma ska ni köra åt andra hållet, under motorvägen, mot Hjärup. Butiken ligger längs vägen på en hästgård som heter Wigensgård.

Ha det så bra!