THINKING OF THE UPCOMING X-MAS TIME
Foto & Styling: Daniella Witte

Första måndagen i November och mina tankar börjar automatiskt gå i något slags förberedande tillstånd inför advent och julen. Lite tidigt kanske ni tycker men för min del är det en rätt skön känsla att se fram emot en stämningsfull tid som innebär mycket ljus och värme. 
Och på tal om ljus har det nu börjat trilla in en del beställningar av vår advents-kopparljusstake vilket är fantastiskt kul. För er som gärna hade velat äga en sådan och rent av skulle tänka sig att slå till på en kan jag påminna er om att det kan vara jätte bra att lägga en order redan nu med tanke på det tryck som det lätt kan bli kring advent och in i December.
Vi tillverkar dem helt själva i vår källare, jag och min Fredrik, och gör dem i både en rå variant (som på bilden) men också i en putsad variant som är mer strikt och modern i sitt uttryck.
Här kan ni kika på hur den kan se ut i sin finish och här hittar ni den shoppen.
Ni kan även se vår ljusstake i senaste numret av Elle interiör där bästa Emma Persson Lagerberg gjort ett jätte mysigt inspirationsjobb med fokus på julen. Missa inte det!

/Daniella


4 kommentarer:

Barbora Grünwaldová sa...

Perfect! Amazing styling!

Monsterscircus sa...

Det är super trevligt och minns allt första gången du visade den. På dansk tv visar en TV-serie "Broen", och i det sista avsnittet visade en ljusstake, var det kanske din? :-)

Unknown sa...

love the copper candlesticks! I really like that rustic style

Malin sa...

Letar efter ett svart skåp. Det på bilden ser jätte fint ut. Var kommer det ifrån.
Vänligen
malin