FLUFFY GREY


Foto: Daniella Witte

-Har på något sätt hämtat mig efter den intensiva och så fantastiskt roliga och härliga, men också så energikrävande lång-öppet-helgen i butiken. Jag går som vanligt in för det jag gör till 200% och tycker det är underbart,  för att sedan när projektet är avslutat gå ner till typ 20% i ork-kapacitet. Blir dock då påmind om att jobbhögen och familjen inte går ner till den nivån, men en dags vila är vad som behövs och den dagen kan verkligen göra susen. Problemet är bara att inse sitt eget bästa;)

 -I dag är jag tillbaka med fluffiga grå nyanser och det är By Nord´s enfärgade sängkläder som jag fullkomligt har förälskat mig i. -Ja, ni ser själva, sååå fina och dessutom passar de min stil helt perfekt. Det fina grå mot det bruna trä och det mjuka vita. Total trivsel och harmoni är vad det är! Här vill jag vara, så här vill jag leva. Det är min känsla just nu!Sängkläderna är ekologiska och finns för både enkelsäng och dubbelsäng. Jag gillar också att det finns olika storlekar på örngott. Extra stora som passar till Ikeas 65 x 65 innerkudde och lite mindre som passar den traditionella huvudkudden. 

Foto: Daniella Witte


Men om jag ändå skulle jobba härifrån i dag ...........

Kram Daniella14 kommentarer:

Emelie sa...

Därifrån skulle jag också kunna tänka mig att jobba! Ser så himla fluffigt och skönt ut :) Ta hand om dig! Kram (Och tack för din kommentar hos oss, det värmer, så in i norden)

Stenmur & Gärdsgård sa...

Underbara bilder...

Total harmoni precis som du beskriver... helt kär i den här sköna stilen.

Lycka till med alla dina planer och din fina butik!
Kram Malin

Hemmahososs... sa...

Åh det är så fint och vackert jag dör en smula;). Är helt inne på grått och vitt, tycker det är en så behaglig kombination, med lite inslag av puderrosa:). Kram

Dr Grane sa...

Jag försåtr din känsla. Skönt med harmoni och lugn hemma om livet ständigt är fullt av mycket intryck och livlig energi. Jag tycker inte att du ska jobba hemifrån men jag tycker att du ska stanna hemma, om det går. Det är jätteviktigt att känna in och låta kroppen pausa efter perioder på högvarv - även om det bara varit stimulerande energi. Njut, känn in, hänge dig i sinnlighet på ett vilsamt sätt. Lycka till!

Anonym sa...

Hi!
Im wondering what is the material of bedlinen? looks fantastic!

br, Saara

Daniella Witte sa...

Saara, the bedlinen is in fine ecologic cotton! /Daniella

Lina sa...

O du, vilka bilder. Jag känner hur sköna de är ända hit. Mjuka o fluffiga.

Elin | Draumesidene sa...

Vakkert!

e

Heléne - mitt så kallade liv sa...

Härligt vackra bilder sm vanligt!

Ser ut som en utmärkt plats att jobba från :-)

/Heléne

Miss Tess sa...

Som egen är det verkligen lätt att glömma bort sitt eget bästa, dock ett måste om man ska orka.

Jättehärliga sängkläder.

Therese

tina sa...

Ser verkligen underbara ut!! Fina bilder....du inspirerar!
kram
tina

Anonym sa...

Skulle bli superglad om du ville svara på vad du har du för innertäcke? Ser precis så fluffiga och härliga ut som man drömmer om...Får nog bli en beställning av sängkläder, men undrar även om du har underlakan i din butik, eller kommer de någonannanstans ifrån? Trevlig kväll!
/
Linda

Daniella Witte sa...

Hej Linda!

Innertäcket är ett varmt och extra tjockt duntäcke från Ikea och det som ser ut som ett underlakan är ett påslakan (ur samma serie som det ljusgrå på bilden) som går att köpa i min shop.

/Daniella

Anonym sa...

Tack snälla för svaret:) Vet du vad modellen på duntäcket heter?
Älskar för övrigt din stil:)
Ha en mysig höstsöndag!
/
Linda