GREEN PLANTS


Foto + Styling: Daniella Witte

I dag frossar jag i gröna växter och inser hur viktiga de är i min inredning. Tänker samtidigt att vi nog kommer se mycket mer av de "gamla krukväxterna" framöver. Ni vet de som har varit tabu i många år och som har kallats tantväxter. Fult kanske några tycker, härligt tycker jag!

Ha det gott i dag bloggvänner!

/Daniella9 kommentarer:

Unknown sa...

ein tolles Bild ♥
LG Petra

Sofia sa...

Jag gillade verkligen blomman till höger, vad är det för nåt?
Det behövs verkligen lite grönt, speciellt den här årstiden.

Emelie sa...

Håller med - mer gröna växter! Utan växter i inredningen känns ett hem lätt "dött" ut på bild. Som florist blir jag så klart extra glad när jag ser att en växttrend (för det behöver ju inte bara vara krukväxter utan grenar, miniträd, gräs mm) är här! // Emelie

Lisbeth Williams sa...

Det finns så många fåniga tabun... bara att ställa sig över om man vill skapa en personlig inredning, eller hur?! Tack för att du fortsätter att inspirera med dina otroligt fina arrangemang och fotografier!!

Valentina Fussell sa...

This is absolute perfection! You truly amaze me!

FOTOGRAF THERESE ROMELL sa...

Haha, har precis köpte "tantväxten" till höger i dubbel upplaga. Tyckte den var så rackarns fräck när jag såg den i blomsterbutiken. Har ingen aaaning vad den heter eller hur man sköter den... Men överleva ska den! ;) Jättefint hos dig, som alltid!

Hälsningar
Therese

Extraordinarygirly sa...

Älskar gröna växter... ett måste i ett hem annars känns det dött. Mina favvo tant blommor är Monstera och hemtrevnad! x Cilla

anordinarywoman sa...


What a great image, so simple yet so appealing. Thanks for sharing :)

anordinarywoman sa...


What a great image, so simple yet so appealing. Thanks for sharing :)