A HEALTHY DECISION IS TAKENJag är inte med så här på bloggen allt för ofta men i bland händer det. Den här bilden tog jag speciellt till det helt sprillans nya reportaget,  jag gjort exklusivt av mitt hem, för nästa utgåvan magasinet Femina. En tidning jag håller varmt om hjärtat eftersom jag läst det frekvent sedan tonåring då min mamma prenumererade men som jag sedan följt upp i vuxen ålder till min förtjusning. Mode, mat och inredning i en sammanhängande skön glans, perfekt!

Mina framtidsplaner har på ett sätt fått formas nu under julledigheten och min största nöt att knäcka har varit var jag ska hitta tid. Tiden räcker inte till i allt jag hittills byggt upp i företaget och eftersom jag sätter familjen främst i detta så har jag i tidigt stadium bestämt att min arbetsdag absolut ska sluta senast klockan fyra de flesta av dagar. Problemet är min vilja att skapa och förverkliga mina idéer är så stark så jag , dock med god planering, verkligen maxar dagarna med jobb. Det har knappt funnits tid för en enda lunchpaus vilket verkligen inte är sunt för mig.

Efter mycket reflektion och magkänsla har jag därför tagit beslutet att inte ha öppet i min butik sista helgen varje månad som jag hittills haft. Den tid jag lagt på förberedelser innan och den tid av trötthet jag haft veckan efter kommer jag nu i stället fördela på fler sköna stunder med familjen och roliga jobb till både magasin och företag. Det som jag brinner för mest!
Webshoppen kommer givetvis rulla på som vanligt och kanske t.o.m bli ännu bättre:)

Med det så hälsar jag 2014 mer än varmt välkommet!!

/Daniella

8 kommentarer:

basichus sa...

Vilken vacker kvinna du är: rätt beslut: Hälsa och Familj måste alltid kommer först. Gelukkig Nieuwjaar.
Kram, Marion

Johanna sa...

Håller med ovanstående talare. Familjen och hälsan framför allt. Det måste finnas tid att njuta med de man tycker om. God fortsättning. Kram Johanna

Johanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johanna sa...

Håller med ovanstående talare. Familjen och hälsan framför allt. Det måste finnas tid att njuta med de man tycker om. God fortsättning. Kram Johanna

Jenny sa...

Låter som ett sunt beslut. Man kan inte hinna med allt och att prioritera familjen och hälsa är viktigast. God Fortsättning på dig och jag ser framemot att följa ditt inspirerande jobb under året.

Kram
Jenny
www.hemtrender.com

me and alice sa...

Så klokt sagt Daniella! Familjen och hälsan är det viktigaste vi har.
Lycka till med allt och hoppas vi ses!
Så vacker du är!
Kram Susanne

Pella sa...

Så sunt och klokt! Det är allt för lätt att bara köra på - för att det är så kul och härligt. Men kropp och själ tar stryk hur mycket kickar man än får efter vägen. Inspirerande Daniella som allt du gör! :) Stor kram och det bästa av år önskar jag dig! <3

CreandoPhoto sa...

Precis så måste man ju göra. Se över sina visioner, ambitoner och möjligheter. Och fördela sin tid på det som är viktigast först. Låter som ett mycket bra beslut - kort sagt!